De leden van O-twee, Organisatie voor Ondernemingen hebben woensdag 29 november het certificaat ‘Wij doen mee’ van de Gezondste Regio 2025 uitgereikt gekregen tijdens de ledenvergadering in het gemeentehuis van Horst aan de Maas.

O-twee is een van de Founding Fathers van de Stichting Gezondste Regio 2025. Daarmee steunt O-twee actief het doel van GR2025: helpen realiseren dat de regio Noord-Limburg de gezondste regio van Europa in 2025 wordt.

O-twee, voorheen Industriële Club Horst aan de Maas, is een organisatie die zich inzet voor ondernemers uit Horst aan de Maas. Belangrijke pijlers daarbij zijn een gezonde economie, goede logistieke bereikbaarheid en een prettig leefklimaat. “En deze pijlers hebben zeker raakvlakken met de doelen die GR2025 nastreeft”, zegt Ingrid van Kempen, bestuurslid van O-twee. “Wij vinden het bijvoorbeeld belangrijk dat we onze jeugd, die onze toekomstige werknemers zijn, een prettig leefklimaat bieden in Horst aan de Maas. We hopen daarmee te bereiken dat jongeren ervoor kiezen om te blijven wonen in deze regio.”

Naast O-twee Horst aan de Maas zijn ook gemeente Horst aan de Maas, Rabobank Horst Venray, Stichting Agribelang Horst en Onderwijscluster Horst Founding Father van de Gezondste Regio 2025.