Gezondste Regio 2025 reikt op dinsdag 19 december tijdens een netwerkbijeenkomst bij de IJsbaan in Horst de Gezondheidsprikkel 2017 uit. U bent van harte uitgenodigd dit evenement bij te wonen en samen met ons een mooi jaar van GR2025 af te sluiten met een drankje en een hapje. 

Vijf gezonde initiatieven in de regio die gekozen zijn door de Raad van Gezondheid van GR2025 ontvangen deze namiddag een pluim ondersteund door een financiële tegemoetkoming. Daarnaast is er tijd voor een korte terugblik op de initiatieven die vorig jaar de Gezondheidsprikkel in ontvangst namen en hoe zij er nu voor staan.
U bent dinsdag 19 december vanaf 17.00 uur van harte welkom in het horecagedeelte van de IJsbaan Horst aan het Wilhelminaplein in Horst. Het programma start om 17.30 uur en duurt tot ongeveer 18.30 uur waarna er tot 19.30 uur gezellig nagepraat kan worden onder het genot van een hapje en een drankje.

U kunt zich tot uiterlijk 14 december aanmelden voor de uitreiking van de Gezondheidsprikkel bij de IJsbaan in Horst via deze link.

Graag tot dinsdag 19 december in het sportieve hart van Horst!