Op vrijdag 26 oktober 2018 openen we de fysieke locatie van de Gezondste Regio 2025: ’t Plein. Met de fysieke locatie creëren we een plek waar we mensen informeren en inspireren over de Gezondste Regio 2025. Een plek waar we mensen de gelegenheid geven om met ons mee te doen en mee te denken. Een mooie stap in onze ambitie om als Noord-Limburg in 2025 de Gezondste Regio van Europa te zijn.

Locatie: Wilhelminaplein 6, Horst (in het Gemeentehuis van Horst aan de Maas)

Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 10:00 -16:00

Gezondste Regio 2025

De Gezondste Regio 2025 heeft de ambitie om als regio Noord-Limburg in 2025 de gezondste regio van Europa te zijn. Gezondheid is iets wat iedereen raakt en wat voor ons allemaal belangrijk is. Met onze ambitie creëren we samenwerkingen en zien we dat er nieuwe gezondheidsinitiatieven ontstaan. De Gezondste Regio 2025 motiveert, inspireert en verbindt hierbij. We doen al ontzettend veel op dit gebied en dat is ook nodig: we kunnen niet langer stil blijven zitten. Samen met de omgeving zijn wij voortdurend onderweg naar die stip op de horizon. Een stip die steeds dichterbij komt! Doe mee!

’t Plein is er voor iedereen; vanaf vrijdag 26 oktober kunnen alle geïnteresseerden vrijblijvend binnen komen lopen. We zien u graag!