Evenementen

Gezondheidsprikkel 2019

Donderdag 31 januari 2019

Op donderdag 31 januari worden door de Gezondste Regio 2025 ‘gezonde initiatieven’ beloond met een Gezondheidsprikkel. Uit handen van de leden van de Raad van Gezondheid van Gezondste Regio 2025, ontvangen vijf organisaties elk een cheque van € 1.000,-. In de gemeente Horst aan de Maas en in de regio Noord-Limburg worden jaarlijks vele gezonde evenementen en mooie gezonde initiatieven ontplooid door burgers, organisaties en samenwerkingen. Gezondste Regio 2025 juicht deze activiteiten toe en wil een aantal initiatieven met een financiële bijdrage stimuleren. Daarom worden de ‘Gezondheidsprikkels’ uitgereikt.

Gezondheidscafé ‘gezonde bedrijven en organisaties’

Woensdag 28 november 2018

Woensdag 28 november was er een ’Gezondheidscafé’ bij Rabobank Horst-Venray, met als thema: gezonde bedrijven en organisaties. Het was een mooie avond. Kon jij er deze keer onverhoopt niet bij zijn? Niet getreurd, er volgt spoedig meer informatie over de volgende edities in 2019.

Alle betrokkenen bedankt en graag tot de volgende keer!

Opening ’t Plein

Donderdag 25 oktober 2018

Donderdag 25 oktober werd officieel ’t Plein geopend! Het was een mooi moment en een volgende stap om het gedachtegoed van positieve gezondheid onder de aandacht te brengen. Ben je al komen kijken bij ’t Plein? We zijn te vinden in de ontvangsthal van Gemeente Horst aan de Maas.