11 juni 2020 – 19:30 – Facebook Gezondste Regio 2025

Op 11 juni zal de werkgroep Vitaal en Gezond het tweede webinar hosten. Omdat de gezondheidscafés even stil staan door de coronacrisis hebben we besloten om een digitale versie te organiseren. In deze tweede editie zal de werkgroep Vitaal en Gezond je meenemen in het onderwerp; Positieve Gezondheid. Het beroemde model van Machteld Huber tracht een completere definitie van gezondheid te geven en biedt de mogelijkheid om positiever en breder naar gezondheid te kijken.

Reageer tijdens het webinar live mee door op ‘reageren’ te klikken. Achter de schermen werkt tijdens de online bijeenkomst een expertiseteam om al je vragen en input te verwerken. Het streven is om zoveel mogelijk input tijdens het webinar te behandelen. Is je vraag niet beantwoord? Een uur na de webinar blijven we beschikbaar om alle vragen te beantwoorden.

Kijk je mee? We starten om 19:30 uur en het zal ongeveer een half uur duren. Je kunt kijken op de Facebook pagina van Gezondste Regio 2025 via telefoon, tablet of computer!