Een ticketbureau zonder evenementen is als een horecagelegenheid zonder gasten. Laten we elkaar helpen! Geïnspireerd door deze woorden hebben Ticketcrew, Forwart en Bear’s Factory (on-line) bedrijven uit Horst aan de Maas aan het begin van de crisis de handen direct ineengeslagen.

Het idee kwam van Piet Lenders, een vaste medewerker van Ticketcrew. Zijn reguliere werkzaamheden binnen het ticketing bedrijf kwamen door de crisis per direct op een laag pitje te staan. Evenementen werden gecanceld, uitgesteld of omgeboekt. Hierna bleef het stil. Ondertussen ontstond door de sluiting van de horecagelegenheden bij een lokale kroegeigenaar een idee om bierpakketten on-line te gaan verkopen onder de vaste klanten, maar hoe? Dit was de trigger!

“Laten we horecaondernemers in de regio gaan helpen door het opzetten van een eenvoudige bestelservice waar ze direct mee aan de slag kunnen”.  Aldus Piet Lenders

Internetbedrijf Forwart en online communicatiebureau Bear`s factory gingen direct samen met Ticketcrew belangeloos aan de slag. Binnen 24 uur was ikbestel.nu online van idee tot uitvoering.

Inmiddels maken ruim 25 horecaondernemers uit Horst aan de Maas dankbaar gebruik van het bestelplatform en kunnen inwoners ondanks de crisis blijven genieten van een uitgebreid horeca aanbod op bestelling.

Zo helpen we elkaar!

Een gezonde ontwikkeling in een bijzondere tijd, die laat zien en bewijst dat we als regio in staat zijn om samen van de nood een deugd te maken.

Al zijn omzetten marginaal, dit voelt als pure winst!

Geplaatst op 22/04/2020

Fred Houben (Ticketcrew)

Meer info voor ondernemers en consumenten: www.ikbestel.nu