Wij doen mee!

GR2025 heeft veel partners, sponsoren en “vrienden van” nodig om haar doelen te verwezenlijken. Onze organisatie biedt alle ruimte voor partijen die onze ambitie een warm hart toe dragen én die mogelijkheden zien om uit de verbindingen kansen te verzilveren. Voor meer informatie en bespreking van passende mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier:

"Prestatiedruk, lang weg zijn van familie en vrienden, wonen op verschillende plekken en blessureleed. Het zijn allemaal ervaringen uit mijn topsportcarrière. Dit heeft mij doen beseffen dat lekker in je vel zitten, gezond zijn, je thuis voelen en een groene en gezonde omgeving hebben belangrijke waarden voor mij zijn. Deze vind ik terug in de ambitie van de Gezondste Regio 2025. Daarom doe ik mee! "

Nico Freriks, Ex-topvolleyballer

"Ik doe mee aan de beweging Gezondste Regio 2025 omdat ik razend enthousiast word van de energie en krachtige initiatieven die rond dit ambitieuze doel opborrelen. Hoe 1 moeder erin slaagt meerdere sportkantines om te doen turnen naar gezonde kantines. Hoe ondernemers, onderwijs, inwoners en overheid tijdens gezondheidscafe's elkaar vinden door plannen toe te lichten en vragen te stellen aan de aanwezigen. Groen onderwijs gaat zo een alliantie aan met ondernemers via Agro Leeft, Waterschap levert een waterpunt aan gezonde belevingstuin rond een basisschool. Samen organiseren we een "positief gezond" congres speciaal voor ondernemers tijdens de Hiltho."

Birgit op de Laak, Wethouder Gemeente HadM

"Gezondste Regio 2025 vormt voor ons allemaal een geweldig lonkend perspectief om samen iets moois van onze regio te maken, ….. gewoon een prima plekje om te wonen, werken en vrije tijd te besteden!"

Leon Weijs, Gezondheidsmaker GR2025